Reus

Martín: "Després d'un confinament, no ens mereixem trobar els parcs en aquestes condicions"

  • Actualitzat:
  • Creat:

El grup municipal denuncia deixadesa i brutícia als parcs, àrees infantils i carrers de la ciutat

Una setmana després que els parcs infantils de la ciutat s’hagin reobert, el grup municipal del PSC vol llençar una dura crítica al govern municipal per l’estat d’abandonament i les condicions poc higièniques en què es troben aquestes zones de jocs per als més petits. I fa extensiva la crítica als parcs i a bona part de carrers de la ciutat.

“La gent ha estat molt de temps confinada i, ara que pot sortir, no es pot trobar els parcs en aquestes condicions”, lamenta el portaveu Andreu Martín, afegint que “la ciutadania ha estat molt comprensiva durant l’estat d’alarma però, a aquestes alçades, ja ningú no entén la deixadesa en què es troba instal·lada la nostra ciutat”.

En aquest sentit,  Martín ha fet referència a l’allau de crítiques ciutadanes, manifestant un profund malestar a les xarxes socials i, per això, reclama a l’alcalde que “s’intensifiqui la neteja i el manteniment que no s’ha fet durant el confinament, amb urgència”.

El portaveu socialista ha volgut remarcar que la situació actual no obeeix a l’incivisme dels reusencs i reusenques sinó que més aviat es tracta d’un incompliment de responsabilitats per part de l’Ajuntament, que té l’obligació de fer un bon manteniment i una neteja adequada als parcs, jardins i carrers de la ciutat. I a més ho ha de fer de manera equivalent. “No pot ser que certes zones estiguin impol·lutes i altres en un estat que frega la insalubritat. Reus no es pot permetre un tracte selectiu en matèria de neteja”, ha reblat.

Martín s’ha queixat que el govern del Sr. Pellicer no escolta la ciutadania i que aquests darrers mesos s’ha pogut constatar que “la seva visió de la ciutat i la seva suposada ‘bona gestió’ és fictícia i dista molt de la visió que tenen la majoria de reusencs i reusenques”. Per això, demana a l’alcalde que “abandoni les lectures irreals de la seva gestió i respongui amb diligència les crítiques que li fa arribar  la ciutadania”.

 

Les imatges adjuntes desmostren la deixadesa i brutícia als parcs infantils.

Fitxers adjunts: