Reus

L’alcaldable Andreu Martín convoca la ciutadania per explicar el seu model de governança

  • Actualizado:
  • Creado:

El PSC organitza un acte aquest divendres, amb la participació del secretari de Política Municipal i alcaldable per Barcelona, Jaume Collboni

Coincidint amb l’inici del curs polític, el PSC convoca la ciutadania aquest divendres 14 de setembre a un acte on, amb el lema “Sumem per Reus”, el candidat l’alcaldia de Reus a les eleccions municipals del 2019, Andreu Martín, explicarà a grans trets el seu model de ciutat i de governança.

L’acte, que tindrà lloc al Centre Cívic Llevant a partir de les 19h, comptarà amb la participació de l’alcaldable per Barcelona i Secretari de Política Municipal del PSC, Jaume Collboni.

Martín va ser proclamat cap de llista a les properes eleccions municipals el passat 12 de juny, fa una crida a la participació a aquest acte on explicarà els motius que l’han empès a presentar-se i els grans eixos del seu projecte. En aquest sentit, ha avançat que “em mou la il·lusió de liderar el govern de la ciutat per desenvolupar un projecte que posi les persones al centre de l’acció política; em mou la il·lusió de revolucionar la manera de fer política, implicant tota la ciutadania, per tal que els projectes de ciutat puguin ser consensuats amb tothom i treballats de forma compartida”.

L’alcaldable socialista posa de manifest que “Reus està reclamant un canvi de governança urgent en tots els àmbits” i assegura que amb el suport i col·laboració ciutadana “serem capaços de construir una alternativa sòlida perquè la ciutat torni a ser capdavantera, referent en qualitat de vida i generadora d’oportunitats per a tothom”.

Ficheros adjuntos: