Reus

Sandra Guaita, a l’executiva nacional del PSC

  • Actualitzat:
  • Creat:

La diputada al Congrés i regidora de Reus ha estat nomenada secretària de Ciència en l’equip que encapçala Miquel Iceta

Sandra Guaita, diputada al Congrés i regidora de l’Ajuntament de Reus, ha entrat a formar part de la nova executiva del PSC, que encapçala Miquel Iceta.

El nomenament de Guaita, que s’encarregarà de la secretaria de Ciència, s’ha produït en el marc del 14è Congrés que el Partit Socialista ha celebrat aquest cap de setmana i que ha servit per posar les bases per fer del PSC el partit de la majoria absoluta per impulsar una nova etapa a Catalunya.

«Estic molt agraïda per la confiança que m’ha donat Miquel Iceta per formar part d’aquesta nova executiva nacional. És una satisfacció personal i per l’agrupació del PSC de Reus. Sens dubte, treballaré fort per estar a l’alçada. Tinc la il·lusió i la força per treballar per la justícia social, el feminisme i l’ecologisme. En definitiva, per a una Catalunya millor», ha assegurat Guaita.

Doctora en Biologia, Guaita treballarà des de la secretaria de Ciència per potenciar tots els temes relacionats amb la investigació; enfortir el paper de la recerca entenent les universitats com a motors de creació de riquesa, benestar i cohesió social, i fomentant l’esperit emprenedor i investigador posicionant Catalunya al món.