Reus

Martín: “Un govern que només actua pel principi d’acció-reacció no és un bon govern per a Reus"

  • Actualitzat:
  • Creat:

El grup municipal assegura estar tip de l’estat deplorable del Mas Totosaus i el seu entorn i que només es netegi quan hi ha queixes a la premsa

 

“Un alcalde no pot governar en base al principi d’acció-reacció. És una manera molt pobra de gestionar el dia a dia de la ciutat i demostra ser un mal govern per a Reus”. Amb aquestes paraules, el portaveu del grup municipal socialista, Andreu Martín, critica que l’equip de JuntsxReus, ERC i Ara Reus només reacciona quan rep crítiques de l’oposició o de la ciutadania.

Martín posa com a exemple el Mas Totosaus i el seu entorn. “Quan al gener de l’any passat vam enviar les imatges a la premsa i vam per un prec al Ple, es va endreçar una mica. Però ja no s’hi ha fet res més i torna a presentar un estat més que lamentable. Les imatges en són la prova”.

És per això que el PSC reclama, per enèsima vegada, mesures urgents davant l’estat d’abandonament del Mas Totosaus i del seu entorn, en tant que es tracta d’un element patrimonial protegit de la ciutat. “Però no només accions puntuals per donar resposta a la nostra queixa, sinó una manteniment sistemàtic i periòdic d’aquest entorn. I ens agradaria que aquest fos la darrera vegada que ens hem de queixar de l’estat d’aquest espai. Els veïns de l’entorn no s’ho mereixen. Ni per qüestions de salubritat ni per qüestions de seguretat”.

Pel que fa l’estat de degradació de l’edifici, situat al carrer Frida Kahlo, just davant del Cap Sant Pere, el PSC es queixa que hores d’ara encara no hi ha hagut cap reacció per part del govern. Un fet especialment greu atenent la figura de protecció d’aquest mas, catalogat per la seva vàlua històrica.

“Estem tips de la passivitat govern respecte aquest entorn i exigim accions urgents per treure’l de l’estat deplorable en que es troba”, ha conclòs el portaveu.