Reus

Martín a Pellicer i Cervera: “El govern no pot perdre els papers d’aquesta manera”

  • Actualitzat:
  • Creat:

El portaveu socialista respon les acusacions de l'alcalde i el regidor d'esports

“Amb les seves desqualificacions i mentides no em fan mal a mi, sinó al club, a l’afició i a tota la ciutadania”. Aquesta ha estat la reacció del portaveu socialista Andreu Martín a les declaracions fetes per l’alcalde Pellicer i el regidor d’esports, Jordi Cervera, després que el PSC hagi explicat la reunió ahir a Madrid amb el president de la Liga Profesional de Futbol, Javier Tebas.

 

Per Martín, “es lamentable que no hagin estat capaços d’acceptar la critica a la seva inacció davant el problema del CF Reus Deportiu i hagin reaccionat amb desqualificacions i acusacions falses.  Un alcalde i un regidor no poden perdre els papers d’aquesta manera, acusant-me de deslleialtat i de provocar una multa al club per la reunió d’ahir. És preocupant la manca de criteri que mostren. Això no s’ho creu ningú”, ha assegurat.

 

Segons el portaveu, Pellicer i Cervera “confonen oposició amb desqualificació. I recórrer a acusacions falses és un símptoma de nerviosisme, incapacitat i de no tenir arguments per justificar la seva inoperància . I amb això, demostren que no tenen cap respecte cap a la institució que representen, cap al club, els jugadors, els treballadors, l’afició i la ciutat i volen jugar amb els sentiments de la gent”.

 

“Nosaltres no entrarem en aquest joc i continuarem treballant al costat dels reusencs fent totes les accions que considerem necessàries pel bé de la ciutat i la seva gent. Malgrat que això faci perdre els nervis a alcalde i regidors”, assegura Martín.

 

“Si cou, és que pica”, ha reblat.