Reus

El PSC portarà al Ple les queixes del Sol-i-vista per la saturació dels autobusos

  • Actualitzat:
  • Creat:

El portaveu Andreu Martín reclama una solució mentre no arribin els nous vehicles que ha adquirit l’empresa Reus Transport

El grup municipal del PSC insta al govern municipal a trobar una solució urgent als problemes de saturació que pateixen els autobusos de les línies 30 i 31, que són els que afecten el barri Sol-i-vista.

 

Els veïns d’aquesta zona de la ciutat han expressat la seva queixa pel fet que aquestes línies les cobreix un autobús massa petit, que sovint va col·lapsat, i els usuaris han d’anar dempeus perquè només té 12 seients, amb la incomoditat que això suposa i el risc davant una frenada sobtada o alguna altra incidència viària, sobretot per a la gent gran del barri.

 

Per Andreu Martín, “no és just que aquest minibús de reserva només cobreixi les línies del Sol-i-vista” i per això, el seu grup elevarà un prec al proper Ple perquè s’estudiï de quina manera es pot solucionar aquesta problemàtica. El PSC també tractarà aquest tema al consell d’administració de ReusTransport per tal de trobar una solució mentre no arribin els nous vehicles adquirits per l’empresa.

 

Pel portaveu, “és cert que disposem d’una flota molt envellida i que quan arribin els nous autobusos es podran pal·liar molts dels inconvenients que això suposa”. Però, tot i que ja s’han adquirit els nous vehicles, “no sabem quin dia es podran posar en funcionament. I mentrestant, no podem permetre que els usuaris viatgin en condicions tercermundistes”.

 

El PSC ha volgut recordar que la flota dels nous autobusos s’ha pogut adquirir gràcies als vots a favor dels consellers socialistes de l’empresa Reus Transport.