Reus

“Venim a demostrar que els polítics som útils i podem millorar la vida de les persones"

  • Actualitzat:
  • Creat:

Andreu Martín a terme una campanya de contacte directe amb la ciutadania, amb ‘porta a porta’ i una trentena de carpes informatives desplegades per tota la ciutat

“Venim a demostrar que els polítics som útils i a posar en valor el gran objectiu de la política: millorar la vida de les persones”. Aquests són els principals objectius amb què el candidat socialista a l’alcaldia de Reus, Andreu Martín, afronta la campanya electoral.

El PSC durà a terme una campanya de contacte directe amb la ciutadania i, per això,  instal·larà una trentena de carpes informatives i farà ‘porta a porta’ per tota la ciutat durant els 15 dies de campanya, que permetrà al candidat explicar la seva manera de fer, els seus compromisos i projecte socialista de ciutat.

Martín assegura que “hem arribat a un punt en què bona part de la ciutadania pensa que els polítics només ens preocupem dels nostres interessos i ens oblidem dels problemes de la gent i nosaltres estem decidits a canviar aquesta percepció”. 

En aquesta línia, el PSC farà una campanya de proximitat enfocada a recuperar la confiança de la ciutadania. “Nosaltres no oferim màgia, no tenim cap vareta, però tenim la il·lusió, la força i les ganes de treballar infatigablement per oferir solucions a les necessitats reals dels reusencs i les reusenques”, remarca el candidat, convençut que “només pot recuperar la confiança qui mostri solvència per tirar endavant la ciutat i defensar els interessos de la seva gent”.

“El que volem transmetre a la ciutadania -explica Martín- és que això no va d’un simple canvi de capità i de tripulació a l’ajuntament. Que el que oferim és un canvi de rumb i de prioritats, una alternativa viable per vèncer la incertesa, la injustícia i la desigualtat. Que serem el motor d’una veritable transformació social”, ha conclòs.

 

Més visibilitat a la candidatura

La campanya també servirà per donar visibilitat i reforçar el grau de coneixement de la candidatura, les 27 persones que acompanyen Andreu Martín a aconseguir el govern de la ciutat.

Martín insisteix que “no hi ha cap altra candidatura que pugui aportar tant pel benestar de les persones i el progrés de la ciutat amb garanties d’èxit” destacant el seu compromís amb el projecte socialista, les seves ganes de treballar, i la seva capacitat per governar, “que ens permetrà fer avançar la ciutat, recuperar els Reus que volem”.

Precisament, avui s’ha fet pública la imatge de la candidatura del PSC de Reus a les eleccions municipals del 26 de maig.

 

 

Adjuntem imatge de la candidatura en JPG.

Fitxers adjunts: