Reus

Andreu Martín, reescollit com a Primer Secretari de l’agrupació de Reus per unanimitat

  • Actualitzat:
  • Creat:

Daniel Marcos continuarà sent el Secretari d’Organització i Hèctor Fort portarà la Política Municipal

Andreu Martín ha estat reescollit Primer Secretari de l’agrupació del PSC de Reus. L’Assemblea va ratificar ahir al vespre per unanimitat la seva candidatura, l’única que ha optat a liderar el partit a Reus, amb tot el suport majoritari de la militància.

Daniel Marcos continuarà sent el secretari d’Organització i Hèctor Fort se n’encarregarà de la Política Municipal.

La nova comissió Executiva està formada per un equip de persones compromeses amb la ciutat i amb el projecte socialista:

 

CANDIDATURA DE COMISSIÓ EXECUTIVA

 

Primer Secretari

Andreu Martín Martínez

Secretaria d’Organització

Daniel Marcos Cruz

Secretaria de Política Municipal, Cultura i Coneixement

Hèctor Fort Robert

Secretaria de Polítiques Socials i Igualtat

Ana Isabel Martínez Serrano

Secretaria de Polítiques Feministes i Educació

Tania Agudo Cabana

Secretaria dels ODS, Coordinació Territorial i Defensa Animal

M. Carmen Pozuelo Blanco

Secretaria d’Economia, Imatge i Comunicació

Isaac Bonillo Alcaina

Secretaria de Transició Ecològica

Pol Ferré Asensio

Secretaria d’Implantació Territorial

Pilar Osete Marquet

Secretaria d’Acció Social i Participativa

Misericòrdia Dosaiguas Pérez

Secretaria de Dinamització de la Militància

Patrícia Virumbrales López

Secretari de Moviments Veïnals i Associatius

Francesc Jornet Gironès

Secretaria de Gent Gran

Amèlia Besora Juncosa

President de l’Assemblea i Secretaria de Programes

Carles Salas Martí

Representant de la JSC

-----------

President de l’Agrupació

Josep Abelló Padró

 

En la presentació de la candidatura, Martín va explicar que s’ha presentat a la reelecció “sentint la gran responsabilitat que representa exercir aquest càrrec i amb l’agraïment pel suport i col·laboració rebuda en el present mandat per part de l’executiva. Tinc el convenciment que puc seguir comptant amb vosaltres per continuar amb el projecte que vam iniciar en el qual tothom pot aportar dedicació i iniciatives amb el compromís que col·laborem tots i totes per tirar-les endavant amb un treball compartit”.

El primer secretari va explicar que “tots aquests anys de dedicació al PSC i a la nostra agrupació em permeten poder continuar amb aquesta responsabilitat en benefici del nostre projecte local però també en els de la Federació i en el consell nacional del PSC, on comptem amb una destacada representació”.

Per Martín, les aportacions que li ha fet arribar bona part de la militància al llarg d’aquestes darreres setmanes “mantenen la il·lusió per a que els treballs de l’executiva continuïn desenvolupant una agrupació oberta, plena de companyes i companys que tiren endavant iniciatives i projectes amb la finalitat que el socialisme a Reus sigui la gran força transformadora cap a un futur on prevalguin els valors de la justícia social, el feminisme i l’ecologia”.

“Aquest serà el meu objectiu i el de tota la comissió executiva i estic segur que amb la vostra il·lusió i el vostre suport podrem afrontar aquest repte i tots els que ens proposem donant continuïtat a la centenària tasca de la nostra agrupació socialista”, va assegurar.

El primer secretari va acabar la seva intervenció posant-se a disposició de la militància. “Des d'ara mateix em teniu a la vostra disposició per treballar del futur de la nostra agrupació, el projecte que necessita i com ho podem fer col·lectivament per tornar a ser alternativa de govern”, va concloure.

L’assemblea va tenir lloc ahir al vespre al Centre Cívic Ponent. A més dels militants (inclosa la diputada al Congrés, Sandra Guaita), hi van assistir el senador Santi Castellà, la diputada al parlament, Rosa Ibarra, i Sandra Ramos i David González, en representació de la Federació del PSC del Camp de Tarragona, per donar suport al nou Primer Secretari.