Reus

Martín es reuneix amb el president de la LPF per analitzar el futur del CF Reus Deportiu

  • Actualitzat:
  • Creat:

El portaveu del grup municipal és el primer polític de Reus que contacta amb Javier Tebas per conèixer de primera mà la situació del club

El portaveu Andreu Martín, acompanyat d’altres membres del grup municipal del PSC, va ser ahir a Madrid per entrevistar-se amb el president de la Liga Profesional de Futbol, Javier Tebas, i conèixer de primera mà la situació del Club de Futbol Reus Deportiu i les perspectives de futur. Martín també es va reunir amb el director general del Consejo Superior de Deportes, Mariano Soriano.

Es dóna la circumstància que Martín és el primer representant polític de Reus que manté una reunió amb Tebas. Ni l’alcalde ni el regidor d’Esports han contactat amb la Liga, que ha decidit expulsar el club de la competició professional per les seves dificultats econòmiques. Martín ha constatat la seva sorpresa i estupefacció. “L’obligació d’un alcalde és fer totes les gestions possibles en tots aquells conflictes que afecten la imatge de la ciutat. El Sr. Pellicer hauria d’haver anat a Madrid, hauria estat bo que s’interessés i tingués informació de primera mà per tal de poder transmetre-la a l’afició i al conjunt de la ciutadania”.

El portaveu ha volgut deixar clar que no ha anat a Madrid a fer d’alcalde. “Però teníem l’obligació de transmetre a la Liga el nostre desig de trobar una ràpida solució al conflicte, respectant els procediments pertinents. L’afició, els treballadors del club i la ciutadania que ens fa confiança mereixen que els representants polítics dediquem esforços per revertir la situació, i que els danys siguin mínims”.

El portaveu ha volgut agrair a Tebas les facilitats per la interlocució i la seva “bona rebuda al nostre interès per solucionar el conflicte del Reus i que pugui tornar a competir a Segona A amb una nova propietat solvent amb voluntat i capacitat de fer-se càrrec de la situació econòmica i esportiva”.

En aquest sentit, Martín ha explicat la voluntat del grup municipal de reunir-se amb els nou propietaris del club “quan l’entitat comenci a treballar”.