Reus

Andreu Martín Martínez

Andreu  Martín Martínez

Andreu Martín Martínez

  • Secretaria d'Educació Reus Ampliar
  • Portaveu del Grup Municipal Reus
Ampliar

(Reus, 1965)

Casat i pare de dos fills.
Llicenciat en Ciències Físiques
Postgraduat en Meteorologia i Contaminació Atmosfèrica i en Educació Ambiental.
Diploma d’Estudis Avançats dins el programa de doctorat de Tecnologies de climatització i eficiència energètica en edificis, amb acreditació i reconeixement de suficiència investigadora en l’àrea de coneixement de Màquines i Motors tèrmics.

En l’actualitat, és director de l'IES Lluís Domènech i Montaner i professor de l’Àrea de Tecnologia en els nivells d’ESO i Batxillerat. Membre del Consell Escolar en representació del claustre de professors.

Forma part del grup de recerca en innovació educativa en Eficiència Energètica i Sostenibilitat del CREVER-ICE-URV, de l’equip de formadors en Educació pel Desenvolupament Sostenible de l’ICE de la URV i de l’equip de formadors en Educació Ambiental del CESIRE-CDEC del Departament d’Educació.
Pertany al comitè organitzador del MERCATEC-Tarragona de la Fundació EPSON i col•labora amb el Fòrum TRICS de Treballs de Recerca i Crèdits de Síntesi de Tecnologia i Ciències organitzat pel CRP del Tarragonès

És soci del Centre de Lectura de Reus i president de la secció de Tecnologia i responsable del grup d’Astronomia dins la Secció de Tecnologia.
És vicepresident de l’Associació de Veïns de la Urbanització Blancafort de Reus.
És soci fundador i secretari de l’associació BiciCamp – Coordinadora d’entitats i particulars per a l’ús de la bicicleta al Camp.
Ha estat secretari de l’Associació de Mares i Pares (AMiPA) i membre del Consell Escolar del CEIP Dr. Alberich i Casas de Reus.
És soci d’Amnistia Internacional, Metges sense Fronteres, Banda Simfònica de Reus i Club de Tennis Reus Monterols.
Està afiliat a la FETE-UGT.
És delegat de la sectorial d'Educació de l’agrupació local del PSC de Reus.